Ilmottaudu nyt – Päiväretki Jokkmokkin markkinoille lauantaina 8.2.2020

Ilmoittaudu nyt! Mii ry:n päiväretki Jokkmokkin talvimarkkinoille lauantaina 8.2.2020. Ilmoittautuminen on sitova ja ilmottautumisaika päättyy 16.1.2020.

Johkamohki_markanat Carl-Johan Utsi

Kuva: Carl-Johan Utsi. Tutustu https://www.carljohanutsi.com/

Jokkmokkin markkinoilla on yli 400-vuotinen historia, sillä ne on järjestetty katkeamattomasti 1600-luvulta alkaen. Vuoden 2020 markkinoiden teemana on ”Arktinen design”.

Markkinat ovat perinteisesti olleet saamelaisten tärkeä kauppa- ja kohtaamispaikka, ja tarjolla onkin laaja valikoima saamenkäsitöitä, mutta myös paljon muuta! Markkinat ovat nykyään suuri, monipäiväinen tapahtuma, johon kuuluu myös monenlaista oheisohjelmaa.

Koko ohjelman näet täältä (ruotsiksi):

Aikataulu

Lähtö: klo 7:00 Rovaniemen linja-autoasemalta
Paluu n. klo 21 Rovaniemen linja-autoasemalle
Markkinoilla kiertelyyn on arviolta noin 4,5 tuntia aikaa, minä aikana ehtii tutustua alueen tarjontaan, tehdä ostoksia ja ruokailla.

Retken hinta

  • Miin jäseniltä 25 €
    10-vuotias tai nuorempi jäsen 15 €
    Muista maksaa myös vuoden 2020 jäsenmaksu! Jäsenet ovat saaneet jäsenmaksuohjeet sähköpostissa.
  • Ei-jäsen 35 €
    10-vuotias tai nuorempi ei-jäsen 20 €

Ilmoittautuminen

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten toimi nopeasti! Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen miisearvi@gmail.com ja maksa osallistumismaksu tilille FI19 5640 0220 0640 47.

Ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoita sekä sähköpostissa että verkkopankkiviestissä lähtijöiden nimet (ja ikä, jos alle 10-vuotias). Kerro sähköpostissa myös puhelinnumerosi. Ilmoittautuminen päättyy 16.1.2020. Mukaan mahtuu 49 lähtijää.

Hinta sisältää linja-autokyydin Jokkmokkiin ja takaisin. Ostokset sekä ruokailut omakustanteisesti paikan päällä. Varaa linja-autoon omat eväät. Useimmat myyjät hyväksyvät korttimaksut, mutta markkinoille voi varautua myös Ruotsin kruunuilla. Pukeudu lämpimästi!

Matka toteutuu, jos lähtijöitä on vähintään 30. Jos matka ei toteudu, osallistumismaksut palautetaan.

Tiedustelut: Kaisa-Mari Jama, kaisa-mari.p.jama@student.jyu.fi

Bures boahtin!

Jokkmokkin kunnan lehdistötiedotteen mukaan myyjäpaikkoja on yli 400.

Matkan facebook tapahtuma

 

Edelliset:

Kategoria(t): dáhpáhusat, Mearkabeaivi Merkkipäivä, Roavvenjárgga sámi searvi, rovaniemen saamelaisyhdistys, tapahtumat Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.